Maškarana žensko/muška utakmica 15. veljače!

Brojimo sitno do prve uvertire od niza događanja u sklopu manifestacije Dan o´Bak, koje svake godine zakuha Karnevalska udruga “Murterske poklade”.
U subotu, 15. veljače, na redu je nogometna muško/ženska utakmica pod maskama, koja se igra u sportskoj dvorani Murter, s početkom u 17 sati.

Ove sezone velikog maškaranog nogometnog derbija, za mjesto najboljeg borit će se pet ekipa: Pokladni odbor Murter, Općina Murter-Kornati, TZO Murter-Kornati, Murtela d.o.o te ekipe gostiju, Općina Tribunj i Pokladni odbor “Tisno”. 

Da li su muški članovi ekipa, nakon prošlogodišnjeg, zamalo debakla, u kojeg su ih pospremile ženske igračice surovom napadačkom igrom, odlučili do subote “prinoćat” u prostorima dvorane kako bi se uigrali i u teretani opremili mišiće, možemo samo nagađati.

Jedno je sigurno, “cure” su na vrhuncu igračkog adrenalina.

Ove sezone veliki izazov će biti i gostovanje ekipe Općine Tribunj, čija nas igra drži u velikoj neizvjesnosti, koja će se raspršiti 15. veljače na turniru kojeg svi očekujemo s nestrpljenjem.

Dođite bodriti naše igrače i ne zaboravite povesti sve ukućane, tribine su velike, a smijeha vam neće nedostajati. Dobro nam došli!

Social Share